perjantai 10. huhtikuuta 2015

KIIRE

postaukseenkolmiot
Kiire kuvaa tällä hetkellä enemmän kun hyvin mun elämää. Kun töitä on päiväviidestä yöneljää, ei siinä oikein muuta ehdi tehdä kuin nukkua, käydä suihkussa ja syödä ennen uutta lähtöä töihin, höh. Nä pari yhdentoista tunnin työpäivää on kuitenkin onneksi nyt ohi, ja nyt jatketaan normaalilla kymmenestä neljään rytmillä. 
Aineenvaihdunta on taas lähtenyt pienen turvotusjumin jälkeen rullaamaan kunnolla. Vaikka syön mielestäni ihan järkyttävät määrät ruokaa (pari kertaa täytynyt käydä ruuan jälkeen ruokalevollakin!) on pari tuntia syömisen jälkeen taas kurniva nälkä, hah. Liikuntaakin on taas tullut harratettua, vaikkei kylläkään ihan niin paljoa mitä nykyinen ohjelma "vaatii". Tosin myös ruokavaliota oon muokannut Fitfarmin GoFatGo - dieetin avulla hieman kevyemmäksi. Vasta vähän myöhässä kun tajusin että tän Power Bootyn tarkoitus on vissiin kasvattaa lihasta ja polttaa rasvaa, mutta kun mä haluan oikeastaan vaan tuota jälkimmäistä. Joo, haluan että lihaksia on ja että ne on kunnossa, mutta toisaalta haluan ennemminkin olla hoikka kuin lihaksikas, vaikeaa selittää. Siks mä uskonkin että näillä pienillä muutoksilla dieetti on mulle sopivampi kuin itse oikea versio! 
Otin muuten mittoja tuossa eräs päivä. (Lue: keskiviikkona 8.4). Mitat voi kurkata myös mittoja & muutoksia - välilehdeltä (kolmiokuva oikeassa sivupalkissa ylimpänä), mutta luettelen ne myös tähän tavoitteineen kaikkineen. 
"Haba"         25,3 cm
Rinta            92,0 cm
Rinnan alta  70,0 cm
Vyötärö        67,5 cm
Lantio          80,0 cm
Takapuoli     93,0 cm
Reisi            54,5 cm (ihan ylhäältä)
Pohje           34,0 cm


Jo viime postauksessa kerroin hieman tän kolmen kuukauden tavoitteista; neljän kiloa painoa pois, pyöreyttä pyllyyn, olo virkeämmäksi, säännöllisyys syömisiin sekä liikunnasta elämäntapa. Ja olishan se jees jos kuntokin paranis! Senteissä sen sijaan oon asettanut kokonaistavoitteeksi - 13 cm; senttejä pois erityisesti vyötäröltä ja lantiolta - sekä hieman reisistä ja käsistäkin. Ois myös upeaa, jos kasvot hieman kaventuisivat ja pieni lisäleuan poikanen lähtisi lätkimään. Noita sopiva senttimääriä yritin muuten googletella kun en oo niihin(kään) pahemmin kiinnittänyt ennen huomiota. Toi miinus kolmetoista kuulostais ihan realistiselta ja hyvältä, nostetaan sitä sitten jos tuntuu olevan liian pieni tavoite! 

 Ps. Arvatkaa mitä mä just tajusin! En oo juonut Kokis Zeroa viime kuukauden aikana juuri yhtään, ennen kuin meni huoletta pullo päivässä. Hampaat, iho ja muu kroppa kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti