torstai 7. toukokuuta 2015

MASUPÄIVITYSTÄ

mahakollaasi12
mahakollaasi15
Ylemmässä kuvassa pitäis tietty lukea 15. maaliskuuta, ei suinkaan toukokuuta. Ihan noin kauan tätä projektia ei onneksi ole käyty!

Pitkästä aikaa pientä päivitystä kropasta. Julkaisin ekan postauksen kuvineen 15. maaliskuuta, ja sen voi lukea täältä. Peilistä katsoessa mulla on ollut fiilis, että kroppa ja just maha ois viime aikoina muuttuneet paljon ja parempaan suuntaan - mut nyt kun katson näitä kuvia, tuntuu että ainoa muuttunut asia on hävinnyt Etelänmatkan rusketus. Oon muutenkin muuttunut mystisen harmaaksi. 
mahakollaasi13
mahakollaasi14
mahakollaasi16
Höh, ei anneta tän masentaa! Tiedän että senttejä on lähtenyt aika reippaasti tuon maaliskuisen jälkeen, jostain syystä oma silmä ei nyt vaan muutosta erota:D Toivottavasti tän kuun lopulla huomaan jo itse muutoksen! Nyt mä lähden salille pumppaamaan hieman lihasta tuonne takapuolelle, jospa saataisiin siihenkin hieman muutosta! 

4 kommenttia:

  1. En tajuu miten et voi nähdä mitään muutosta! Ihan selvästi rasvaa lähteny vaikka kuinka paljon edestä ja sivulta, jenkkikset on pienentyny, vatsa on litteämpi ja jälkimmäisissä lihaksetki näkyy. Ehkä oot itse jotenkin sokaistunu omalle muutoksellesi :D mut kyllä se varmaan tuntuu ainakin olemuksessa että jotain on tapahtunu, luulis että vaatteista ainakin jo huomaisi tuollaisen muutoksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin just sitä että kuitenkin painoa on pudonnut aika hitaasti, vaikkakin lähes koko ajan, et se muutos ei vain oikein omaan silmään näy:D mut kyllä vanhat vaatteet yms rupee pikku hiljaa näyttää paremmalta päällä (: kuvaan parin viikon päästä muutoksen tavoitehousujen kanssa, ehkä muutoksen siinä näkee paremmin kun niitä on tullut useammin kokeiltua päälle :d

      Poista
  2. Kui pitkä sä olet?:) onha tossa selvä muutos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon noin 159 cm (: hiukan saattaa olla yläkanttiin tuo, pitäis käydä mittaamassa itsensä virallisesti jossain :D

      Poista